iPhone reparation efter crazy sommar


Written on 06/08/2011 – 22:29 | by

Denna vecka har alla kommit tillbaka till jobbet från sina semestrar. Kompisarna har varit här och där, solat och blivit dränkta i regn eller omkring blåsta i stormarna som härjat i södra Sverige. Vädret har varit relativt oförutsägbart – lugnt sagt. Någon hade brutit ett ben och en annan kille, Thomas, hade behövt lämna in sin mobil för en iPhone reparation – inte en gång utan tre gånger, då felen hela tiden kom tillbaka. Det kostade 2 000 kronor och Thomas var riktigt besviken på sin lur. Men som han sade – nu har jag fått en sporre att tjäna ihop pengar till en ny. Rätt inställning av honom. På semestrarna så blir det alltid så att någonting går sönder, och särskilt när det gäller ens mobil. Att ta med mobilerna på sina semestrar är ju något som man absolut inte rekommenderar eftersom att det verkligen alltid händer något. Antingen så råkar man tappa sin iPhone i vattnet där man är för att sola och bada och man upplever då en väldig ångest som inte är så rolig. Eller så blåser det in sand bakom knapparna och glasskärmen och gör då så att mobilen inte mår särskilt bra och visar det genom att inte fungera.  1. No Responses to “iPhone reparation efter crazy sommar”