Smink stulet i stor skala


Written on 30/06/2011 – 18:53 | by

Ur DN 2 augusti 40 pallar med smink stulet – det luktar verkligen insider jobb. Inte kan man bara bära iväg så många pallar heller. Lastbil och pallastare är ju ett måste och sedan är det ett stort lager som gäller. Känns väldigt planerat och överlagt.
I artikeln står att bakdörren till trailern var olåst – vilket verkar helt otroligt med den dyrbara lasten inuti. Undrar lite vad det var för produkter som blev stulna. Tråkigt att sådana här saker händer, för alla parter. Det finns i dag ligor som verkar i Stor Stockholm som endast lever på att stjäla hela butikslager och sedan sälja av i stora partier. Jag känner en salongs ägare som fått butiken tömd fem gånger på en tvåårsperiod. Fy sjutton vad trist det måste kännas att aldrig kunna vara säker att komma till jobbet och se att allt finns kvar – eller att lagret ligger stulet i en lastbil på väg till nya ägare.

   1. No Responses to “Smink stulet i stor skala”