Var får man sin iPhone reparerad?


Written on 28/06/2011 – 05:56 | by

Många gör misstaget och tror att man med sprucken skärm kan vända sig till Apple för att få sig ett glasbyte men det enda som Apple tar hand om är garantiärenden som blir aktuella om det skulle vara något mjukvaru- eller hårdvarufel på själva iPhone. När det kommer till att man själv har gjort sönder sin iPhone genom en olycka så får man själv också ta tag i att få sin iPhone reparerad på ett eller annat sätt och det finns några olika alternativ på hur man ska gå till väga för att få sin iPhone reparerad.

För det första så kan man vända sig till den staden där man bor och se om det finns något företag som erbjuder reparation av iPhone, det är något som är ganska sällsynt i mindre städer och som kanske bara erbjuds i städer så som Stockholm och Göteborg och därför finns det också ett annat väldigt smidigt alternativ. Man kan till vissa företag nämligen skicka in sin iPhone till en verkstad som sedan gör ett glasbyte för att sedan skicka tillbaka iPhone till dig med posten. Du kan på så sätt i princip bo var som helst och få sin iPhone reparerad.  1. No Responses to “Var får man sin iPhone reparerad?”